Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. - Esküvői helyszínek magazin
részletek »

Hihetetlen esküvői helyszínek

Esküvői helyszínek magazin, amely segítséget nyújt, tájékoztat és természetesen informál: hol érdemes a felejthetetlen esküvőnket megrendezni. Tippeket talál az esküvői helyszíneket tekintve, legyen az akár romantikus, akár modern, akár extra igényű.
Esküvői helyszínek magazin
Itt vagy: Esküvői helyszínek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent.
Ma már lehet érkezni
a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal. Kimondhatják a boldogító igent víz alatt, ég felett, barlangban, múzeumban, erdő mélyi romtemplomban, temetőben, futballpályán, vidámparkban és az alaszkai gleccserek közt. Ez persze 50 ezertől több millióig terjedhető többletkiadást jelent...

Azért eddig még csak egy indiai milliárdos engedte meg magának, hogy a lányát a versailles-i királyi kastélyban házasítsa. A celebek nagy divatját azonban már nálunk is többen követik: télen, de a déli féltekén, tengerpart homokjában, mezítláb esküdni. Előnye, hogy mindjárt a nászút is letudható; hátránya a sok szervezés, a rokonok és a barátok hiánya - no meg a végtelen nagy sznobság.

Nálunk is van már középkori
és reneszánsz esküvő, ez főleg várakban bonyolítandó. Aztán lassan terjed felénk is az olyan szertartás és lagzi, ami egy központi téma köré szerveződik. Amerikában ugyanis már hódít a kelta, a Harry Potter-világú, a vámpíros vagy a titanicos. (Ez utóbbi esetében gondolni sem merek arra, mi lesz a végén a násznép sorsa...)
Végül néhány igencsak különös esküvői helyszín. Egy olasz pár 19 élő cápa között, egy akváriumban esküdött örök hűséget egymásnak. Úgy látszik, kellett némi adrenalinlöket a nászhoz... Az is megesett, hogy az orosz űrhajós vőlegény az űrben lebegett, míg messze, alant a menyasszonya és a násznép tette a dolgát.

Egy amerikai nagyváros külvárosában pedig, közvetlenül egy nagy szemétlerakó mellett találta magát a megdöbbent társaság. A magyarázat: az ifjú pár itt találkozott először...
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - esküvői helyszínek, extrém esküvői helyszínek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-03-06 18:12:44
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü