Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín kiválasztása. Ma már igen széles a választék, szinte csak a fantáziánk szab határt. Te hol tartanád a nagy napoda - Esküvői helyszínek magazin
részletek »

A legromantikusabb esküvői helyszínek

Esküvői helyszínek magazin, amely segítséget nyújt, tájékoztat és természetesen informál: hol érdemes a felejthetetlen esküvőnket megrendezni. Tippeket talál az esküvői helyszíneket tekintve, legyen az akár romantikus, akár modern, akár extra igényű.
Esküvői helyszínek magazin
Itt vagy: Esküvői helyszínek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek
Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín kiválasztása. Ma már igen széles a választék, szinte csak a fantáziánk szab határt. Te hol tartanád a nagy napodat?
Szinte minden nő

már kislánykora óta a tökéletes esküvőről álmodozik, így amikor sor kerül az eljegyzésre, megkezdődik a lázas tervezgetés. Mivel jó esetben, csak egyszer állunk oltár elé, ezért azt szeretnénk, ha minden mesébe illő lenne. Íme, néhány különleges színhely, amely igazán különlegessé teheti az esküvőnket.

Sokunk álma válna valóra, ha egy gyönyörű homokos tengerparton kelhetnénk egybe életünk párjával. Az egyik legkedveltebb helyszín Ciprus, ami nem meglepő, hiszen a legenda szerint ezen a meseszép szigeten emelkedett ki a tenger habjaiból a szépség és a szerelem Istennője. Ezért is nevezik Ciprust Aphrodité szigetének vagy a szerelem szigetének. A kristálytiszta tenger, a simogató napsütés és a forró homok gondoskodik arról, hogy igazán csodálatos legyen az esküvő napja.

Melyik nő ne álmodott volna arról,

hogy királylány legyen? Ha nem is örökre, de legalább egy napra annak érezhetjük magunkat, ha a házasságkötés helyszínéül egy kastélyt választunk. Igazán ünnepélyes színtér, amely tökéletesen fenségessé varázsolja a nagy napot. Ha pompára és eleganciára vágyunk, akkor nehezen találhatnánk megfelelőbb helyet.
Hirdetés

Romantikus lehet kimondani a boldogító IGEN-t messze a város zajától, egy erdő sűrűjében, ahol a természet megérinthető. Tiszta levegőn, hallgatva a madarak csicsergését túlontúl meghitt pillanatokat élhetünk át.

Szintén egyedülálló élményt nyújt,

ha egy hajón kelünk egybe. Különleges választás, ha esküvőnket Pest és Buda között a Dunán ringatózva tesszük emlékezetessé. Az egyébként is feledhetetlen élményt fokozza az elénk táruló kilátás.

Vannak, akik extrémebb esküvőkről álmodoznak, és a nagy napjukat szeretnék összekötni egy kis kalanddal. Számukra ideális lehet, a légi házasságkötés, ahol egy hőlégballonban fogadhatunk örök hűséget egymásnak. De lehetőség nyílik víz alatti esküvőre, ebben az esetben a menyasszonyi ruhát a búvárruhára lehet felhúzni. Nem akadály, ha még nem búvárkodtunk, ugyanis néhány óra alatt segítenek elsajátítani a szükséges tudnivalókat. Természetesen a násznép is részese lehet a ceremóniának, de stílszerűen búvárfelszerelésben.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - esküvő, esküvői helyszín, extrém esküvő, tengerparti esküvő
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-03-08 12:27:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü