Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Zala megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Zala megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Zala megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Betyár Csárda Zalakaros

Betyár Csárda Zalakaros

Ünnepelje Ön is élete legszebb napját hangulatos, természetes környezetben, Zalakaros egyik legcsendesebb részén, a Betyár Csárdában! Az igazi romantikát vendéglőnk hangulata és vendégszeretete, a természetes környezet biztosítja, terasza idilli helyszíne az esküvői szertartásoknak. Az étterem alkalmas 250 főig esküvői ebédek, vacsorák, lakodalmak, állófogadások lebonyolítására.

Hotel Ovit

Hotel Ovit

Éttermünkben étkezést igény szerint - teljes vagy félpanzió, speciális étrend, vegetáriánus konyha, A tágas, klimatizált, sötétíthető konferenciaterem sikeres találkozóknak és tréningeknek ad helyszínt. 200 nm-es, kupolás termünk kiváló akusztikával, természetes fénnyel, tálalópulttal rendelkezik.

István Hotel és gasztronómiai falu

István Hotel és gasztronómiai falu

Lakodalmakat 3féle fő stílusvonással tartunk, amelyeket az Ön elképzelésére formázunk, mint a színvilág, mint a kiegészítők vonatkozásában (polgári és templomi szertartás, valamint a külső fotózás a gyönyörű park, tó miatt helyben megoldható). 1. Hagyományos parasztos lakodalom (Zala megyében ennek a menüjében a mártás szerepel, Veszprém és más környékről (alföld) érkező lakodalmak pörköltet kérnek, ami megoldható)

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Kis Helikon hotel

Kis Helikon hotel

Esküvő vagy nászút romantikus környezetben? Esküvőt vagy mézesheteket tervező párok egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, ha nálunk, a Kis Helikon Hotelben szervezik meg a nagy napot. Legyen Önöké az egész szálloda! Igényeik szerint díszítjük fel a recepciót, az éttermet, sátort építünk a kertbe, és ami a fő, hogy a zene sem zavarja a többi vendéget, mert azon a napon csak Önök ünnepelnek.

Malomtanya panzió

Malomtanya panzió

Vállaljuk lakodalmak jó hangulatú megrendezését, élő zenével, akár lovaskocsival, Zalaegerszegről személyszállítással (kisbusz), igény szerinti menü összeállítással (tájjellegű ételekkel, vagy hidegtálakkal) maximum 150 főig. Helyben szállás 50 főig, a környéken található egyéb szálláshelyek igénybevételével rendezvények alkalmával több ember is elhelyezhető.

MenDan hotel

MenDan hotel

Mi valóra váltjuk az igazi álmokat. Azokat, ahol nem csak az esküvő, de a fogadás és ceremónia szervezése is gondtalan boldogságban telik. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy életre szóló fogadalmukat, egy életre szóló élménnyel tegyük teljessé. Nem csak a hivatalos és akár az egyházi ceremónia és a fogadás megszervezését és lebonyolítását vállaljuk, de a menyasszony és a vőlegény szépítését, a meghívók elkészíttetését és akár a teljes vendégkör elhelyezését szállodánkban. Mindezeken felül az ifjú pár számára egy jacuzzival felszerelt, exkluzív nászutas szobával kedveskedünk, ahol jégbe hűtött pezsgő és eperbekészítés, aromagyertyák és fürdőolajak teszik hangulatossá az első feleségként és férjként töltött éjszakát.

Tuti menü