Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Somogy megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Somogy megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csalogány panzió

Csalogány panzió

Panziónk, Kaposvár város legmagasabb részén a Rómahegyen fekszik, gyönyörű kilátással a városra. Területe egy hektár, melyet gondozott park vesz körül. A családiasan berendezett szobák és a varázslatos panoráma összhangja, egyaránt gondoskodik mind az üzletemberek, mind a kikapcsolódni vágyó utazók számára, az idő kellemes eltöltéséről nálunk. Zárt parkolóval, összesen 11 televízióval, saját fürdőszobával ellátott 2 ágyas, illetve francia ágyas szobák, apartmanok várják a hozzánk látogatókat.

Csárdás étterem

Csárdás étterem

A Csárdás étterem őse, a Hozbor vendéglő 1903-ban épült, Hozbor György által alapított vendéglő. A településre érkező áruszállító fuvarosok szálltak meg itt, az akkor még a mezőváros szélén található, egyszerű jellegű, de zárható udvarral rendelkező épületben. Később fia, József vette át a vendéglőt, és a 10 szobás panzióban az 1920-30-as években neves emberek is megfordultak, többek között Rippl-Rónai József, Karinthy Frigyes, Rejtő Jenő, Krúdy Gyula, Herczeg Ferenc, Ady Endre és Horthy Miklós. A magyar konyha és a cigányzene vonzotta ide a látogatókat. 1930-1969: Az 1930-as évek elején az északi oldalon hozzáépített helyiségben már kisebb önképző köri előadásokat is tartottak. A vendéglőt 1952-ben államosították és bezárták. Átalakítás után éveken keresztül iskolaként működött, majd újra lakat került az ajtóra. Újabb átalakítás következett, és óvódaként használták az épületet. Hozbor József a szomszéd házban élte életét, és nézte végig, mivé vált élete munkája. Szerencsére még életében láthatta, hogy a családja által megépített épület a többszöri átépítés után ismét vendéglátóhelyként üzemel. Az étterem dolgozóival mindig barátsággal viseltetett. 1969. május elsején kezdődött az újra átépített Csárdás étterem története, amelyet magyaros jellegűre alakítottak ki. 1969. és 1992. között a Pannónia Vállalat üzemeltetésében fogadta vendégeit.

Hotel festival

Hotel festival

Esküvők lebonyolításához ajánljuk Balaton parti szállodánkat, nagy parkunkat ahol kívánság szerint a szertartás is megrendezhető . 250 fős éttermünk évente 6- 7 alkalommal helyszíne lakodalomnak,a háziasan készült ételek, a szálloda kompromisszum készsége és a jó hangulat teszi minden alkalommal felejthetetlenné a vendégeknek ezt a rendkívüli eseményt. Menüsorok kialakítása: igény szerint lehetséges a tradicionális magyarostól az egyéni kívánságokig

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Hubertus hotel

Hubertus hotel

A Hubertus Bt. egy turistaparadicsom a Balaton partján, melyhez tartozik hotel,fácánban, gímszarvasban gazdag vadászterület és Magyarország legnagyobb Red Angus húsmarha gulyája. Az 19. század közepétől a második világháborúig a magyar lótenyésztés egyik fellegvára volt Pusztaberény. Lipicai-, ügető- és telivértenyésztés is folyt a kis faluban. A háborút követő sűrű tulajdonosváltások után 1982-ben idekerült Németországból egy Furioso ménes. Pusztaberény ma a Hubertus Agráripari Bt. részlegeként üzemel, magyar sportló és kisbéri félvér lovak tenyésztésével foglalkozik. Szeretettel várjuk önöket!

Rádpusztai Csárda- és Szabadidő Centrum

Rádpusztai Csárda- és Szabadidő Centrum

Az ifjú pár közös életének első nagy eseménye az esküvő. Tegyük hát együtt felejthetetlenné ezt a napot! Az ár magában foglalja a terembérleti díjat, de nem tartalmazza a zenekart és az italfogyasztást. Ezek árát az árlistában találja és a végösszegből 20% kedvezményt adunk. Egyedi igényeket, elképzeléseket is megvalósítunk. Transzfer a csárda 55 személyes buszával kedvező áron igénybe vehető!

Somogy Kertje üdülőfalu

Somogy Kertje üdülőfalu

A legszebb kihívás számunkra egy fontos alkalmat, meg nem ismételhető eseménnyé varázsolni. Az étrend összeállításában, a borok kiválasztásában, az alkalomhoz illő terítésben, az asztalok és a termek egyedi dekorációjában, a kísérő zene és műsor kiválasztásában is segítséget nyújtunk vendégeinknek, amennyiben igénylik. Korszerű, konyhánk, hangulatos vendégterünk, modern rendezvénytechnikánk lehetővé teszi, hogy nagyobb rendezvényeket, állófogadásokat, esküvőket rendezzünk. Beltéri rendezvényeket 150 főig, kültéri rendezvényeket akár 500 főig bonyolítunk.

Tuti menü