Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Komárom-Esztergom megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Komárom-Esztergom megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Komárom-Esztergom megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Esküvők Tatán 40 főig - Penta Lux  Panzió

Esküvők Tatán 40 főig - Penta Lux Panzió

Penta Lux Hotel és Apartmann Tatán, a természeti és történelmi kincsekben egyaránt gazdag barokk kisvárosban, az Öreg-tótól 200m-re , a város üdüloövezetében található a Penta Lux Hotel és Apartman Szolgáltatások: - 40 fős étterem - fedett medence szaunával, pezsgő fürdővel - masszázs - kerekpár kölcsönzés - minikonyhával rendelkező apartmanok.

Gustailo étterem

Gustailo étterem

Családias, szolíd hangulatú színvonalas étterem. Cégünk felkészült csapata vállalja lakodalmak, esküvők, céges partyk, állófogadások, szülinapi gyermekzsúrok, keresztelők, szalagavatók, érettségi találkozók, diplomaosztók, ezüst és aranylakodalmak, valamint más összejövetelek szervezését, lebonyolítását - külső helyszínen is - Bábolnán és akár negyven kilométeres vonzáskörzetében.

Oázis Étterem - Tatabánya

Oázis Étterem - Tatabánya

Oázis Étterem Tatabánya Éttermünk 1986-ban családi vállalkozásként épült, Komárom Esztergom megye székhelyén, Tatabányán. Megnyitásunk óta folyamatosan törekszünk a családias hangulat kialakítására és fenntartására, valamint az udvarias kiszolgálásra. Ételválasztékunk minden igényt kielégít, kezdve a magyaros ételektől a fittness ételekig. A hely kiválóan alkalmas esküvők, vállalati rendezvények, családi események lebonyolítására 80-100 főig. Klímatizált éttermünk felüdülést nyújt a nyári forró napokon, melyet kiváló koktéljaink választékával tudunk még frissítőbbé tenni. Minden hónapban akciókkal kedveskedünk vendégeinknek. Nézzen be hozzánk és nem fog csalódni! Egyéni elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Violin Szálloda és rendezvényhajó

Violin Szálloda és rendezvényhajó

A Violin szálloda- és rendezvényhajó 2006-ban került magyar tulajdonba, ezt megelőzően bolgár vizeken Vidin néven az Al-Dunán szolgált. A Macskajaj című film zárójelenetében is látható a hajó, mely 1996-ban áthaladt Budapesten. A hajó már-már muzeális értéket képvisel, hiszen a közel 47 éve alatt többször is felújították, de sikerült megőrizni az eredeti arculatát. A Violin a neszmélyi Fő-Duna-ágon horgonyoz, mely a Tatabánya-Tata-Dunaalmás-Neszmély útvonalon érhető el. Budapesttől kb 70 km-re. A festői környezet és híres neszmélyi borvidék , a világörökség -jelölt komáromi erődrendszer, Tata látnivalói, a hozzá kapcsolódó helyi programokkal, színesítik a hajó által nyújtott szolgáltatásokat. A hajó álló és mozgó szállás és rendezvényhelyszínként is üzemel. Kitűnő helyszín esküvők megrendezésére is.

Tuti menü