Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Jász-Nagykun-Szolnok megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alcsi-Holt-Tisza szabadidőközpont

Alcsi-Holt-Tisza szabadidőközpont

Az Alcsi-Holt-Tisza Szabadidőközpont, - csapatépítő tréninghelyszín - mintegy 7 hektáros területen, az Alcsi-Holt-Tisza partján, gyönyörű parkos területen fekszik Szolnoktól 10 percnyi autóútra Az elmúlt nyolc év során látványosan átalakítottuk az egykori üdülőt, mára egyedülálló és színvonalas szabadidőközpontot sikerült megteremtenünk. Nem csak szálláslehetőséggel, hanem a szolgáltatások és programok széles választékával is várunk, látogass hát el hozzánk.

Andrássy Thermál hotel

Andrássy Thermál hotel

Éttermünk, és 80 fős különtermünk kiváló, hangulatos helyszíne családi és céges összejöveteleknek, illetve partyszervizünk esküvőket, állófogadásokat, díszétkezéseket is színvonalasan lebonyolít akár külső helyszínen is. A szálloda 50 fős légkondicionált étterme nyáron 200 fős terasszal egészül ki. Az étterem a helyi magyar konyha és nemzetközi íz-világ legjavát kínálja, különös hangsúlyt helyezve az egészséges, friss alapanyagokra. Szállodánk teraszán a hatalmas százéves tölgyfák árnyékában igazán jól esik elfogyasztani egy ebédet, vagy vacsorát, melyhez hazánk kiváló borait, illetve koktéljainkat ajánljuk. Előzetes egyeztetés alapján szabadtéri grill-, gulyás- és kerti party-k lebonyolítására is lehetőség nyílik.

Galéria étterem

Galéria étterem

Éttermünk három szinten szolgálja ki a vendégeket: a földszinten egy nem-dohányzó étterem részben, az első emeleten egy dohányzó kávéházban ,szintén az első emeleten egy 180 négyzetméteres különteremben, legvégül pedig a 20-30 főt is befogadni képes pincehelyiségben. A késő tavaszi és nyári hónapokban kerthelyiséget is üzemeltetünk A Galéria kiválóan alkalmas családi és céges rendezvények ( esküvők, céges meetingek) lebonyolítására egyaránt.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Godó Panzió Szajol

Godó Panzió Szajol

A Godó Panzió Szajolban közvetlen a Holt Tisza partján áll, kiváló eksüvők, lakodalmak lebonyolítására és 40 fő elszállásolására is van lehetőség. A rendezvény terem 120 fő állófogadásos vendéglátására, 80-90 fő svédasztalos megvendégelésére alkalmas. A kert kiválóan alkalmas fényképezkedésre, vendégfogadásra, esküvők megrendezésére és az esküvői helyszínek közé. Várjuk kedves vendégeinket, látogatóinkat.

Hozam hotel és restaurant

Hozam hotel és restaurant

A szállodával egy épületben található Védnöki Táblás Étterem kiválóan alkalmas állófogadások, konferenciák, megbeszélések, zártkörű ebédek, vacsorák lebonyolításához. Éttermünk a magyar és nemzetközi konyha széles kínálatával, borkülönlegességekkel, a'la cart étkeztetéssel várja vendégeinket. Vendégeink rendelkezésére áll 2 db 6 fős, egy 12-14 fős és egy 30 fős különterem. Az Étterem és a különtermek is légkondicionáltak.

Tuti menü