Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Heves megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Heves megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Heves megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
Egri Korona borház

Egri Korona borház

A 200 főt befogadó éttermünk egész évben várja a betérő vendégeket. Ideális helyszín esküvők, baráti összejövetelek, ballagások megrendezésére. Előre szervezett csoportok számára (céges találkozók, szakmai konferenciák, meetingek, továbbképzések, turistacsoportok) borkóstolóval egybekötött pincelátogatások, folklór előadások, néptánc együttesek műsora áll rendelkezésre. A szezonális programok között szerepel többek között az idelátogató csoportok számára szervezett szüret is. Rendezvényeink színesítését teszik lehetővé a szabadtéri sütés-főzések, bográcsozások, és az ételek kemencében történő elkészítése. Technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy konferenciateremként is működjön.

Hotel Ezüst Horgony

Hotel Ezüst Horgony

Éttermünk a magyar konyha remekeit sorakoztatja fel az európai ízlésvilággal ötvözve. Esténként gyertyafényes terasz, halk zene, házias ételek, kiváló és méltán híres magyar borok - alapvető kellékek egy hangulatos vacsora eltöltéséhez. Üzleti ebédek és vacsorák, baráti összejövetelek és osztálytalálkozók bálok és esküvői vacsorák ideális helyszíne az Ezüst Horgony étterem.

Hotel Narád és Park

Hotel Narád és Park

120 fő befogadására alkalmas, 12 órától 22 óráig nyitva álló étteremmel biztosítjuk a vendégek magas színvonalú gasztronómiai kiszolgálását. Az étterem vadspecialitásokkal, szlovák nemzetiségi ételekkel, szobaszerviz szolgáltatással várja vendégeit. Esküvők, egyéb színvonalas rendezvények, találkozók teljes körű megszervezését is vállaljuk.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
János Vitéz étterem és panzió

János Vitéz étterem és panzió

Eger és környéke a főváros után Magyarország egyik leglátogatottabb turisztikai régiója. A Panzió és Étterem 2006. nyarán nyitotta meg kapuit Kedves Vendégei előtt, mely a felnémeti városrészen, Eger egyetlen gólyafészke mellett, nyugodt környezetben található. Éttermünkben a hagyományos magyar ízek mellett megtalálja a nemzetközi konyha számos remekét is, hiszen chefünk minden erejével azon fáradozik, hogy ízletes és változatos ételek kerüljenek az Ön asztalára, pincéreink pedig a legkiválóbb egri borokat kínálják mellé.

Ködmön csárda

Ködmön csárda

Családi rendezvények Esküvők - ballagások - név-és születésnapok magas szintű lebonyolítása Vállalati rendezvények, állófogadások rendezése. Ezen kívül konferenciák, csapatépítő tréningek tartására is rendkívül alkalmas a Ködmön Csárda.

La Contessa kastélyszálló

La Contessa kastélyszálló

Felejthetetlen esküvő a szilvásváradi La Contessa kastélyszállóban! A méltóságteljes neobarokk kastélyszálló két rendezvényteremmel, étteremmel, drinkbárral, 45 darab kétágyas szobával, valamint 650nm-nyi wellness részleggel várja véndégeit Szilvásváradon. A közel 7 hektáros park és Szilvásvárad helyi programlehetőségei teszik teljessé a csábító ajánlatot.

Offi Ház hotel

Offi Ház hotel

Éttermünk, az Arany Oroszlán a Magyar nemzeti Gasztronómiai Szövetség védnöki tábláját is elnyerte, vagyis a magyar és nemzetközi éttermek szakmailag ellenőrzött és elismert rangos köréhez tartozik. Szállodánk luxus miliője, igényes berendezése és szolgáltatásai Eger városának legmagasabb szintű szálláshelyévé emelik.

Sátor bérlése lagzihoz

Sátor bérlése lagzihoz

Kell egy hely! Íme...itt egy kicsi, vagy éppen egy nagy...ha jó? Terem, sátor? Pub, hotel vagy hajó? Leány vagy legénybúcsú, esküvő, lakodalom? Házassági évforduló? Egyre megy! Egybegyűlt a sokadalom? Hely kell hozzá! Itt megleled, bármelyik kell neked! Esküvőre, lakodalomra, illetve minden olyan eseményre, ahol a jegyes pár és a násznép kedvükre mulathatnak kellemes környezetben! Portálunk , a lakodalom.hu, egy olyan honlap, ahol a szolgáltatók és az esküvőjüket szervező párok egymásra lelhetnek. A cél: a menyasszony- és a vőlegényjelölteket érthetően támogatni az esküvő és a lagzi lebonyolításában, a nekik leginkább tetsző szolgáltatókkal. Emellett a szolgáltatók lehető legszélesebb rétegeinek lehetőséget kívánunk adni saját maguk díjtalan bemutatására. Az lenne a célunk, hogy az internetes felületünkre kattintó érdeklődők azonnal rájöjjenek, hogyan lehet egyszerűen, célszerűen és szépen egy esküvőt megszervezni. Hogy kiválaszthassák a jeles eseményre e felsorolt programok és lehetőségek közül a nekik tetszőket, és villámgyorsan megtalálják az ajánlkozó szolgáltatók közül a legalkalmasabbakat.

Tuti menü