Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Hajdú-Bihar megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Hajdú-Bihar megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Belga étterem

Belga étterem

A Belga étterem Debrecenben remek helyszínként szolgál a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására. Magán- és céges összejövetelek, találkozók, megbeszélések, vagy éppen bálok szervezésére az emeleten található négy különterem közül egyéni igény szerint lehet választani. Különtermeink: Legkisebb termünk 20 fő kényelmes befogadására képes 8 fős különtermünkből kettő is a kedves vendégek rendelkezésére áll A nagyterem 80-100 fő kényelmes befogadására képes, így különösen alkalmas pl. esküvők, bálok, zenés-táncos mulatságok, vagy akár nagy létszámú előadások lebonyolítására. Ebben a teremben teljes hangosítás, projektor, CD és DVD lejátszó is rendelkezésre áll. A terem előterében bárpult is található, mely a rendezvények ideje alatt igény szerint üzemel.

Casablanca étterem

Casablanca étterem

Debrecen történelmi belvárosának peremén található a Casablanca Étterem a Műszaki Főiskola tőszomszédságában a 4-es főút várost átszelő szakasza mellett, pár percre a Főnix csarnoktól. Esküvői rendezvények, családi- , vállalati összejövetelek rendezése, szervezése és lebonyolítása terembérlet nélkül 60 főig.

Hotel Silver

Hotel Silver

Éttermünk befogadó képessége 300 fő, melynek négy része ( Silver terem, Büfé terem, Bár terem, Panoráma terem) külön-külön és egybenyitva is funkcionál. A szálloda gasztronómiai élvezeteiről a chef -Gonda Attila mesterszakács- és kiváló csapata gondoskodik. A szállodánkban érkezőket különböző helyszíneken látjuk vendégül. A klimatizált éttermünkhöz szezonálisan üzemelő strandterasz csatlakozik, mely szállóvendégeinken kívül az utcáról betérő vendégeink körében is nagy népszerűségnek örvend. Kínálata a szabadban elkészített grillételekkel, specialitásokkal és frissítőkkel van kibővítve.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Sári Major

Sári Major

Vállaljuk bármilyen családi rendezvények(lakodalom,névnap, születésnap stb)bálok,bankettek,céges rendezvények,konferenciák megrendezését étkezéssel együtt. Debrecen és Hajdúszoboszló határában, a 4-es számú főútvonal 214-es km kőnél

Tuti menü