Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Győr-Moson-Sopron megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Achilles étterem

Achilles étterem

A park kitűnő hely családi, baráti rendezvények szervezésére. 130 fős exkluzív éttermünkben garantáltan emlékezetes lakodalmat szervezhet. A lakodalom mellett a Családi Intézettel karöltve lehetőséget biztosítunk egyedi hangulatú szabadtéri esküvő szervezésére. A rendezvény megszervezésében segítünk Önnek évek óta kiválóan dolgozó partnereinkkel a teljes külső és belső dekoráció, zene, vőfély, video, limuzin, vagy hintó kiválasztásában a szállás megszervezésében, hogy a Nagy Nap Önnek is felhőtlen ünnep legyen. Bízzon tapasztalatunkban.

Aranyhal étterem

Aranyhal étterem

Három egymáshoz kapcsolódó termünkben 250-300 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Kellemes környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik konyhánk egyedi ételválasztékát és színes italkínálatát. Bízzák ránk esküvői vendéglátásuknak megtervezését és lebonyolítását. Az Aranyhal étterem csapata azért dolgozik, hogy Önök boldogan és felhőtlenül ünnepelhessék házasságkötésüket. Konyhánk felkészült az igazán fontos események megtervezéséhes. Néhány, esküvőkön megvalósult és sikert aratott menü összeállítást mutatunk be Önöknek. Esküvői helyszínek - Aranyhal étterem

Aranyszarvas Hotel - Győr

Aranyszarvas Hotel - Győr

Az Arany Szarvas Fogadó Győr történelmi városközpontjában, a Rába folyó partján, a Püspökvárral szemben, a Radó- szigeten a város Gyógy- és Wellness termálfürdőjétől 50 m- re található A fogadó 27 (20db kétágyas és 7 db 3 ágyas) egyedi panorámás szobával rendelkezik. Minden szoba fürdőszobával, Tv-vel, klímával, telefonos internetes csatlakozással (Wifi), mini bárral felszerelt. Az étterem stílusában a középkori kalózvilágot és a Pub-os jelleget tükrözi, melyben még egy romantikus hajóbelső is kialakításra került. Különtermünk 90 fő befogadására - konferenciák, üzleti találkozók, esküvők, rendezvények lebonyolítására vehető igénybe.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
BOLERO*** Hotel & Étterem - Győr

BOLERO*** Hotel & Étterem - Győr

Az M7-es autópálya Székesfehérvár úti lejárójától 3 kilométerre, a központtól 10 percre vagyunk. Szobáink kétágyasak, komplett fürdőszobával, internetcsatlakozással, telefonnal, színes televízióval, minibárral felszereltek. A 120 férőhelyes étterem vendégeit hétvégenként élő tánczene szórakoztatja. Reméljük, hogy szállodánk, éttermünk, és kedvezményes ajánlataink az Ön tetszését is elnyerik.

Erhardt étterem

Erhardt étterem

Poncichter pincehelyiségeinket összenyitottuk, ideális helyszínt kínálva így az 50 - 60 fős hagyományos lagzis esküvők részére, tánctérrel. Tánctér nélkül a maximum létszám: 90 fő Esküvője megszervezésében is szívesen áll az Ön rendelkezésére szakképzett csapatunk!

Hajóskert vendégház

Hajóskert vendégház

Vállaljuk lakodalmak megrendezését 110 főig, helyszínen megtartott esküvőt, születésnapokat, osztálytalálkozókat vállalati rendezvényeket, tárgyalásokat, konferenciákat és egyéb rendezvényeket! A jó hangulathoz cigányzenével is szolgálhatunk!

Tuti menü