Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Fejér megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Fejér megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kőfém Klubház

Kőfém Klubház

Tisztelt Látogatónk! Kedves leendő Vendégünk! Munkatársaim nevében is tisztelettel köszöntöm Önt a KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. megújult honlapján. 2010 január 1-je óta az ALCOA-KÖFÉM Oktatási és Közművelődési Klubház működtetését és programjainak szervezését a KÖFÉM Nonprofit Kft. munkatársai biztosítják. Intézményünk, amely 2009-ben mind az ALCOA-KÖFÉM Kft. dolgozói, mind a lakókörzet (KÖFÉM lakótelep, Ráchegy, Öreghegy) lakossága számára nagy számban bonyolított le családi rendezvényeket, közművelődési programokat, kulturális rendezvényeket, továbbra is nyitva áll a magánemberek, vállalkozások és minden kedves látogatónk előtt. Jól felszerelt termeink bérbeadásán túl, megrendelésre, szívesen vállaljuk (külső helyszíneken is) különféle oktatások, szórakoztató és művészeti rendezvények, családi események megszervezését és lebonyolítását is. Kérem, tanulmányozzák honlapunkat, szolgáltatásainkat, és ha segítségükre lehetünk, keressenek bennünket. Kéréseikkel, kérdéseikkel jól felkészült munkatársaim szívesen állnak rendelkezésükre. Remélem minél előbb látogatóink vagy megrendelőink körében üdvözölhetjük!

Malomerdő panzió

Malomerdő panzió

A Vértesi Erdő Zrt. tulajdonában lévő pusztavámi Malomerdő Panzió és Üdülőház ökoturisztikai programok széles skáláját nyújtja a gyalogos, kerékpáros és lovasturizmus kedvelőinek, az üzleti élet szereplői számára pedig konferenciák, vállalati rendezvények helyszínéül szolgál.

Nádas étterem

Nádas étterem

Éttermünk 400 fő befogadására alkalmas. (Nagyterem, Vadászterem, Terasz) Lakodalom svédasztallal: A svédasztalos esküvői menük esetében a felsorolt ételféleségek az itt-tartózkodás egész ideje alatt a vendégek rendelkezésére állnak. Koccintás hajókázás közben Nagytermünkben külön teremdíjat nem számolunk fel. Gyermekeknek 50% árengedmény (10 év alatt) Személyszállítás megszervezése autóbusszal Kérésre zenekart, vőfélyt, fotóst, videóst, menyasszonyi autót, fodrászt, virágkötőt, dekoratőrt, jégszobrászt, tűzijátékot biztosítunk. Ha a menü ajánlatokban nem talált megfelelőt, kérjük állítson össze egy menüsort, mi készítünk rá árajánlatot, és postán vagy faxon, vagy e-mailben megküldjük Önnek! A behozott sütemények után nem számolunk fel felszolgálási díjat. Lakodalmi megrendeléskor 20% előleget kérünk, amit a lakodalmi számla végösszegéből levonunk.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Soponyai vadászház

Soponyai vadászház

A komplexum adottságai, szolgáltatásai és technikai felszereltsége kiemelkedően magas színvonalú, a rendezvények szinte teljes tárháza megvalósítható. Az egyéni és céges rendezvények szervezésénél megrendelőink elégedettségére törekszünk, a legapróbb részleteket is különös gondossággal tervezzük meg, hogy minél színvonalasabb, kényelmesebb, személyre szabottabb feltételeket teremthessünk azok számára, akik nálunk kívánják megrendezni összejöveteleiket.

Tuti menü