Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Csongrád megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Csongrád megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ág Étterem

Ág Étterem

Az Ág Étterem finom ételekkel és italokkal várja vendégeit Balástyán, közel szegedhez, Ópusztaszerhez és Kiskunmajsához. Heti menü és A'La Carte étkezés éppúgy lehetséges, mint céges és családi rendezvények megtartása.

Apponyi-Kastély

Apponyi-Kastély

A tökéletes rendezvényhelyszín, esküvő szervezés, céges rendezvény Az Apponyi Kiskastély családiassága magával ragadja Önt is. Kezdje az ünnepséget borozással pincénkben. A szeretettel létrehozott miliő, éttermünk barátságos, zárt világa ezekben az órákban csak Önről fog szólni: Önért és szeretteiért. Választhat éttermünk különböző hangulatú helyiségei közül, kellemes időjárás esetén foglaljanak helyet teraszunkon! Kemencében készült ételkülönlegességek, házi kenyér, szörpök, mint réges-rég... A Vadászház éttermén kívül választhatja a kastélyépületben található néhai grófi konyhát is, mely kizárólag zártkörű társasági események színtere: az eredeti kemence és üst, a rusztikus huszonöt fős asztal középkori lakomája az Ön születésnapjává szelídülhet. Élő népzenével, kamara muzsikával, cigány zenével, bordalokkal, vagy lágy spanyol gitárzenével bódítaná vendégei érzékeit? - csak választania kell! Ideális esküvőre ...ha Ön szolid, legfeljebb ötven fős esküvővel szeretné ünnepelni élete e fontos pillanatát. Egy helyen minden: ódon barokk kápolna, kitűnő konyha, hangulatos étterem terasszal, varázsos kastély és kastélypark, pazar esküvői autók. Kerüli a konvenciókat? A Sión hajózva, vagy a parkunk kis tava mellett szeretne örök hűséget fogadni? Esetleg a medence partján esküvői partinak örülne jobban?

Aqua Hotel

Aqua Hotel

Szállodánk rendelkezik saját étteremmel és hangulatos kávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár rendezvények lebonyolítására is. A hotel összeköttetésben áll a városi sportcsarnokkal, ahol gyógykezelések, szauna és három termálvizes medence található, melyek kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak. Kistelek, mint a kistérség központja kiváló kirándulási lehetőségek kiindulási pontja lehet. Fedezze fel a környéket, a Dél-alföldi régió történelmi és kulturális hagyományait! Tekintse meg Szeged nevezetességeit, vagy látogasson el a várostól 6 km-re található, méltán híres Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba. Ezen kívül munkatársaink számos program szervezésével állnak a kirándulni vágyók rendelkezésére. Szállodánk rendelkezik saját étteremmel és hangulatos kávézóval, melyek lehetőséget nyújtanak akár rendezvények lebonyolítására is. A hotel összeköttetésben áll a városi sportcsarnokkal, ahol gyógykezelések, szauna és három termálvizes medence található, melyek kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosítanak. Szeretnénk, ha vendégeink olyan otthonra találnának nálunk, ahova később is visszavágynak.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Port Royal étterem

Port Royal étterem

A Tisza partján a Nemzeti Színház mellett hangulatos környezetben, 3 szinten biztosítunk helyet Önnek a családi, baráti vagy céges eseményekhez.Lehet az születésnap, ballagás, osztálytalálkozó,lakodalom, ebéd vagy vacsora.

Tuti menü