Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Békés megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Békés megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Békés megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fenyves hotel

Fenyves hotel

Szállodáinkban minden feltétel adott családi vagy egyéb rendezvények, konferenciák, állófogadások lebonyolítására 10, 25, 35, 50, 100 főt befogadó rendezvénytermeinkben, vagy a környező ligetes területen (garden party). Az elkészült új szárny európai színvonalú, melynek földszinti része mozgáskorlátozottak számára is megfelelő ellátást biztosít.Fenyves, Békés, Turizmus, szálló, szálloda, nyaralás ,üdülés, délalföld, hotel, apartman

Gyulavári kastély

Gyulavári kastély

A Gyulavári Kastély Ökumenikus kápolnánk hangulatos helyszíne esküvőknek, keresztelőknek, egyéb családi rendezvényeknek. Tavasszal és nyáron a kastély parkjában lehetőség nyílik a menyegzői fogadás lebonyolítására, melyhez összesen 300 m2 területű pavilonsátrakat tudunk biztosítani.

Liget Wellness és Konferencia hotel

Liget Wellness és Konferencia hotel

Szarvason, Budapesttől 160 km-re található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****. Az igényes belső, a háborítatlan természeti környezet és a széleskörű wellness szolgáltatások teszik szállodánkat vonzó célponttá a pihenni vágyók és a konferencia szervezők számára egyaránt. 36 minden kényelmi igényt kielégítő kétágyas szoba, két családi lakosztály és egy De Luxe lakosztály várja az ideérkezőket igényes, luxuskivitelű, Bali szigetéről származó keményfa bútorokkal és kiegészítőkkel berendezett hotelben. A szobákból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, illetve az Erzsébet liget ősi fáira. Légkondícionált konferencia és szekció termeink hangszigetelt mobilfallal elválaszthatóak, így rugalmasan illeszkednek a szervezők igényeihez.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Tímár Panzió étterem

Tímár Panzió étterem

A panzió étterme 80 férőhelyes, leválasztható termekből áll. Itt rendezvényeket (családi és vállati) bonyolítunk le. Nagy szeretettel és odaadással végezzük ezt a feladatot , hiszen az életét tette föl rá az egész családom .

Tuti menü