Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Baranya megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Baranya megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aranykacsa étterem

Aranykacsa étterem

Aranykacsa Étterem - Pécs. A színvonalas vendéglátás egyik patináns pécsi ékköve kíváló minőségű, egészséges ételekkel és finom italokkal, koktélokkal várja kedves vendégeit. Legyen szó napi étkeztetésről vagy állófogadásról, esküvőről vagy más rendezvényről!

Fenyves panoráma étterem

Fenyves panoráma étterem

A Hotel Fenyves Panoráma Pécsen a Mecsek oldalban, fenyves erdő aljában, a városközpont felett fekszik. A Hotel szobákhoz tartozó déli fekvésű teraszokról, az étteremből, és a 25 fős panoráma teraszáról csodálatos kilátás nyílik Pécs városára és a környez

Gilice panzió és étterem

Gilice panzió és étterem

Éttermünk ideális helyszín romantikus esküvők megtartására 60-80 fős násznép vendéglátására. A teremben remekül elhelyezhető a zenekar illetve a táncparkett és néhány egyéb célra (öltözés, ajándékszoba, stb) használható kisebb helységet is biztosítunk a vendégsereg kényelme érdekében. Partnereink bevonásával a lagzikhoz nélkülözhetetlen egyéb kiegészítő szolgáltatások kiválasztásában is segítünk.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Hungest Hotel Kikelet étterem

Hungest Hotel Kikelet étterem

Szállodánk kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények, valamint konferenciák, tréningek, egyéb rendezvények megtartásához. Személyzetünk hosszú évek tapasztalatával segíti, megvalósítja és élvezhetővé teszi a nálunk megrendezett eseményeket: Házassági évfordulók Születés- és névnapok Osztálytalálkozók Gólyapartyk Keresztelők Baráti összejövetelek Leány- és legénybúcsú.

Ledina Cukrászda étterem

Ledina Cukrászda étterem

A pécsi Ledina Cukrászda Vendéglátóegységünkben társasutazások, osztálykirándulások étkeztetését, esküvők, eljegyzések, névnapok, rendezvények megrendezését vállaljuk. A cukrászdánk kizárólag a saját műhelyünkben készült süteményeket forgalmazza. A sütemények magyaros ízek alapján készülnek, a legegyszerűbbtől egészen a vendégek által megálmodott különleges süteményekig. Mestercukrászunk irányításával készült dísztortáinkkal, melyeket esküvőkre és különleges alkalmakra készítünk, formában, alakban, töltelékben, díszítésben vendégeink bármilyen igényeit ki tudjuk elégíteni.

Pezsgőház étterem

Pezsgőház étterem

Polgári esküvők köthetők a Pezsgőházban, az étterem előtti Szent István téren az Ókeresztény templomi romoknál, vagy akár a szökőkútnál is. Innen már csak pár lépés a Székesegyház, ahol az egyházi esküvő rendezhető meg. Légkondicionált éttermünk maximális befogadó képessége esküvői rendezvényre 150 fő egy teremben úgy, hogy megfelelő nagyságú tánctér és kultúrált étkezési feltételek (itt az egy főre jutó hely nagyságára gondolunk) biztosíthatók a vendégek részére. A terem-elrendezés lehetőségeiről külön menüpont alatt tájékozódhat! (Ide kattintson!) Kisebb létszámú esküvők esetén mód van a terem boltíves hátsó részében kialakított, alkalomszerűen szeparálható különtermünkben megrendezni az esküvőt, 40 főig.

Thermál Hotel Harkány

Thermál Hotel Harkány

Szállodánk rendezvényhelyszínein lehetőség van a legkülönfélébb alkalmak megünneplésére, legyen az névap, születésnap, ballagás, szalagavató, diplomaosztó, eljegyzés, lakodalom, évforduló, keresztelő vagy borkóstoló. Bízza ránk magát és élvezze az ünneplés kellemes perceit!

Tuti menü