Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői helyszínek - Bács-Kiskun megye képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői helyszínek - Bács-Kiskun megye - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői helyszínek - Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Aranyhomok Wellness hotel

Aranyhomok Wellness hotel

Aranyhomok Wellness Hotel - Kecskemét Esküvők teljes körű lebonyolítása szertartás teljes körű lebonyolítása állófogadás itallal és étvágy falatkákkal, virágos tetőteraszunkon, a nagy templom árnyékában torta rendelés házi cukrászatunkból dekoráció menyasszonyi ruha kölcsönzés vacsora és ebéd menük széles választéka ültetett és álló fogadások Különböző méretű termek állnak a vendégek rendelkezésére zenekar rendelés nászutas lakosztály ( mely a cégünk ajándéka a házasulandó pár számára) vendégek teljes körű elszállásolása, superior, standard szobáinkban, kedvezményes áron bőséges vasárnapi svédasztalos büfé reggeli a násznépnek wellness centrumunk korlátlan használata a vendégeknek, pihenésként, az esküvőt követő napon ajándék lazító láb masszázs a táncos ifjú pár részére, wellness-centrumunkban

Forintos étterem

Forintos étterem

Örülünk, hogy ránk talált, és benézett hozzánk, Kiskunfélegyháza központjában, századfordulós hangulatot idéző kisvendéglőnkbe. Ha Ön ínyenc - és miért ne lenne az - jó helyen jár, hisz konyhánk egyszerre tradicionálisan házias és korszerűen egészséges ételkülönlegességekkel várja vendégeit. A Boldog Békeidők hangulatának ízeit, az igazi magyar konyha remekeit, tradicionális, és új receptek alapján készíti a három kreatív szakácsunk.

Háry Hotel étterm

Háry Hotel étterm

Háry Hotel A megújuló Háry Hotel szeretettel várja, a már meglévő és leendő kedves vendégeit Kecskeméten, melynek kínálata a gasztronómiai különlegességekkel szolgáló Holló Lakodalmas és Vendégházzal bővülve nyújt színvonalas kikapcsolódást a szálloda vendégein kívül a város polgárainak is.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Holló lakodalmas és vendégház

Holló lakodalmas és vendégház

Cégünk, a Hollógasztro Kft. a különleges rendezvények és a gasztronómiai események lebonyolí- tására szakosodott társaság, amely a kiválóan képzett szakemberei révén előkelő helyet foglal el az igényes vendéglátás régiós palettáján. Telephelyünk a Holló Lakodalmas és Vendégház, amely 150 fős étteremmel és 200 fős rendezvény kerttel rendelkezik. 1000 adagos konyhánk 2002. óta a haccp rendszer alapján működik.

Sóstó csárda

Sóstó csárda

A műemlék csárdában a magyar konyha remek ízeivel ismerkedhetnek meg. A nagy ételválaszték mellett bármely kívánságnak eleget tesznek szakácsaink. A magyaros ételkínálat mellett faszénparázson grill ételek nagy választékával és salátabár is várja vendégeket. Az étterem 80 fő, a nem dohányzó terem 35 fő befogadására képes. Nyáron az árnyékos kerthelység egyik kedvenc helye az idelátogatóknak. A rendezvényházban 250 fő fér el.

Tanyacsárda

Tanyacsárda

egyházi esküvő illetve polgári szertartás teljes körű megszervezése és lebonyolítása esküvői vacsora vagy ebéd menüjének összeállítása italokkal együtt dekoráció megszervezése fotós, videós kiajánlása zenekarok széleskörű választéka kedvezményes taxi rendelés, sofőrszolgálat többfordulós busztranszfer különböző szálláslehetőségek torta és aprósütemény rendelés tűzijáték csokoládé szökőkút fagylalt kavalkád jégszoborban és minden egyéb, amit Önök elképzeltek és szeretnének, mi megvalósítjuk!

Tuti menü