Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esküvői fotósok országosan képes leírás - Esküvői helyszínek.tlap.hu
részletek »

Esküvői fotósok országosan - Esküvői helyszínek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eskuvoihelyszinek.tlap.hu » Esküvői fotósok országosan
Keresés
Találatok száma - 6 db
Agárdi Gábor

Agárdi Gábor

Üdvözöllek esküvőfotós oldalamon! Amennyiben Te, vagy valamely ismerősöd, rokonod esküvőre, eljegyzésre készül, a legjobb helyen jársz. Ha még nem tudatosodott volna benned, épp arra készülsz, hogy életed egyik legszebb legintimebb pillanatát egy számodra idegen személlyel megosztod. Ez a bizalom számomra mindennél fontosabb, de egyben alapfeltétele annak, hogy a jeles eseményről olyan emléket készítsek nektek, amilyet megálmodtatok. Az esküvő fotózás a fotós munkák között az egyik legnehezebb. Olyan ez, mint egy világcsúcs döntés pillanata, nincs mód ismétlésre! A jó esküvőfotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jóbarát! Szerencsére a fotósok között is nagy az egymásra irányuló nyomás így a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek köszönhetően egyre jobb és jobb fotósok állnak munkába és késztetik fejlődésre a többieket. Ennek a folyamatnak pedig két nagy nyertese van: TI, az ifjú pár

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs

Üdvözlöm! Bártfai Balázs fényképész vagyok. Magamról: 6 éve fotózok esküvőket, minden esküvő nekem egy hatalmas élmény! Nagyon fontosnak tartom, hogy ne szalasszak el semmilyen fontos pillanatot. Tudom, hogy egy ilyen nap megismételhetetlen. Szabadtéri felvételekhez nagyon sok jó helyszínt ismerek, kerülöm az erőltetett beállításokat, megteremtem a jó hangulatot, hogy vidám, megnyerő képeket készítsek! Angolul alapszinten beszélek!

Clearphoto

Clearphoto

Kedves Jegyespár! Esküvőtök fotózása során fontosnak tartjuk, hogy igényes, az ünnep hangulatát spontán visszaadó képek készüljenek. Az esküvőnek nem a fotósról, fotózásról, hanem Rólatok kell szólnia. Ha megtiszteltek azzal, hogy minket bíztok meg a Nagy Nap fotózásával, akkor az esküvő minden eseményét megörökítjük, miközben hangsúlyt fektetünk arra is, hogy munkánkkal ne zavarjuk meg ünnepi hangulatotokat. Azaz nincs szükség semmi pózolásra, nem lesznek előre beállított képek, csak legyetek felszabadultak, mi pedig akár ∓#8222;láthatatlanul∓#8221; is megörökítjük a nagy pillanatokat. Esküvő fotózás árai: Árainkat tekintve többféle lehetőség közül választhattok. Mi összeállítottunk háromféle szolgáltatáscsomagot, amiről úgy gondoltuk, hogy Nektek is megfelelő lehet. Esküvő fotózást országosan vállalunk!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Esküvői fotózás - Gálik János

Esküvői fotózás - Gálik János

Művészi esküvői fotók készítése az ország egész területén, hogy a képek méltóak legyenek az alkalomhoz. Esküvőtök történetét szeretném úgy megörökíteni, hogy az összetartozás és a szeretet érezhető legyen a képeimen. Spontán, vidám, kifejező esküvői fotók készítésére törekszem, úgy gondolom hogy azok adják vissza legőszintébben az érzelmeket. Felső kategóriás, megbízható eszközöket használok, két fényképezőgéppel, két vakuval és tartalék akkumulátorokkal, memóriakártyákkal dolgozok. A képeket az esküvő fotózás közben is folyamatosan külső háttértárolóra mentem, így biztosan nem érhet meglepetés senkit sem a nap végén. A fotók utómunkálataira is nagy hangsúlyt fektetek, szeretek speciális szín-és képhatásokat is használni. Esküvői fotóimat megtekintheted honlapomon, ahol még több információt találsz szolgáltatásaimról, és természetesen az esküvő fotózásról.

Eternity Szalon weblapja

Eternity Szalon weblapja

Nézz körül kedvedre bőséges, szakadatlanul aktualizált, festői menyasszonyi ruha választékunkból! Számottevő tónus, dizájn a hétköznapi hosszútól az organzával díszített fazonig, mindemellett formás vállpántos menyasszonyi viseletekig. Jutányos árak, kvalifikált, rendes eladók, meghitt üzlethelyiség, nagy árukínálat térítésmentes ruhapróbák, rugalmas időpont foglalás. Szalonunkban akármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, bárkit magaddal hozhatsz, fotózhatsz! Nagyszerű esküvői ruha árukínálat, Eternity Szalon, Budapest!

Exkluzív esküvői fotozás

Exkluzív esküvői fotozás

Leiner András profi esküvői fotográfus oldala. Fő profilom az esküvői fotózások Célom az, hogy kiváló minőségű munkámmal az idővel elővett riportjaimnak hála mosolyt csaljak az ügyfeleim részére, hiszen a megörökített pillanat az ő életüknek a legszebb pillanatai. Fő a természetesség és ez tükrözi a munkámat is, hiszen profi esküvői fotósként a spontán elkapott fotók adják vissza a hangulatot nem pedig a beállított mesterséges környezet, merev mosolyok. Tekintse meg az esküvői galériámat és hívjon bátran.

Tuti menü